0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Shows

Shows

Nalanta is voor shows en demonstraties te boeken.

Demonstraties

Nalanta is te boeken voor demonstraties. Jesse komt dan met zijn paarden en legt aan het aanwezige publiek uit wat vrijheidsdressuur/positief werken inhoudt. Dit doen hij op een leuke, leerzame manier die voor iedereen te begrijpen is. De demonstratie duurt gemiddeld 20-30 min (Anders op aanvraag). Met tomeloos enthousiasme nemen hij het publiek mee in de wereld van de vrijheidsdressuur.


Prijs: Op Aanvraag


Neem voor meer informatie contact op met management@nalanta.nl

Workshops

Jesse is ook te boeken voor Workshops. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding! Leer meer over uzelf en uw collega’s kennen dankzij de paarden en deze workshop. De paarden zijn spiegel van uw ziel en zij zullen niet liegen. Zij leren u precies zien hoe u overkomt tijdens een serieus gesprek, of misschien wel tijdens een verkoop gesprek. De workshops zijn onwijs leerzaam maar ook heel gezellig. Echt een aanrader, voor iedereen mogelijk! Ook worden er verspreid over het jaar workshops georganiseerd waar je de ins- en outs leert en zelf ook met de Nalanta paarden mag werken.


Prijs: Op Aanvraag


Shows

Naast een demonstratie, kunnen wij ook op uw evenement komen met onze gave show. De show duurt ongeveer 10-15 minuten. Met de prachtige epische muziek wordt u van het begin tot het eind geboeid. Stel u voor… een arabische merrie, ruiter er op zonder zadel, doet de moeilijkste (dressuur-)oefeningen terwijl een Shetland Pony op zijn achterste benen komt binnenlopen.


Het publiek zal zo enthousiast worden dat zij na iedere oefening spontaan beginnen te klappen en fluiten. De Arabische Merrie loopt de baan uit en komt terug zonder hoofdstel, met alleen een touw om haar nek en een ruiter op haar rug, zet zij zich 100% in en schudt oefening na oefening uit haar ‘mouw’ terwijl de filmische muziek u helemaal mee neemt in het verhaal. En dit allemaal in een positieve werkwijze. Gaaf? Zeker! Meer informatie? management@nalanta.nl


Prijs: Op Aanvraag