0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over ons

Eva Roemaat

Eva Roemaat is één van de trainers van Nalanta. De in 1992 geboren Winterwijkse is in 2008 begonnen met vrijheidsdressuur.


“Ik ben erg energiek en heb mijn jeugdige enthousiasme nooit verloren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zal ze daar zoveel mogelijk bij helpen. Een voorwaarden voor mij om met paarden te kunnen werken is dat ik mij volledig op hun kan focussen, een kwestie van wederzijds respect”.


Eva is te boeken voor demonstraties, shows, trainingen (groepen en 1 op 1) en workshops. Met haar tomeloze enthousiasme en oneindige energie tovert zij iedere vrijheidsdressuur en natuurlijk dresseren ervaring om tot één om nooit te vergeten. Zij zorgt voor een glimlach op uw gezicht. Neem voor meer informatie en tarieven contact op met management@nalanta.nl


Jesse Drent

Jesse is één van de trainers van Nalanta en is geboren in 1995. Jesse doet sinds 2010 aan vrijheidsdressur en natuurlijk dresseren.


“naast vrijheidsdressuur rij ik ook ‘gewoon’ dressuur, ik spring graag en ga ook graag naar buiten met de paarden. Doordat ik met allerlei soorten paarden en pony’s mag trainen (jong, oud, groot en klein) heb ik veel kunnen leren. Zoals het aan passen aan het paard en niet andersom.”


Jesse kan je boeken voor modellenwerk, groeps- en privélessen, demonstraties, shows en clinics. Neem voor meer informatie contact op met management@nalanta.nl